Holdtræning

Book plads på hold via FlexyFitness 

Når du skal booke en plads på et af vores hold, så skal det foregå via ovenstående link. Når der skal logges ind tastes der i feltet ”brugernavn” telefonnummer eller kortnummer. I feltet ”adgangskode” tastes der fire tal, som tildeles ved indmeldelse.

 

Luk alle
Åbn alle

Mandag
09.00-09.55 Motionsgymnastik
10.00-10.55 Motions-zumba
11.00-11.55 Harmoni

Tirsdag
09.15-10.10 Balance og styrke
10.15-11.10 Zumba
11.15-12.10 Harmoni

Onsdag
09.00-09.55 Harmoni
10.00-10.55 Motionsgymnastik
11:00-11:55 Zumba
12.00-13.30 Vi hjerne derud ad

Torsdag
09.00-09.55 Motionsgymnastik
10.00-10.55 Motions-Zumba
12.00-13.00 Gigthold

Fredag
09.00-09.55 Effektiv Yogalates
10.00-10.55 Balance og styrke
11.00-11.55 Harmoni
12.00-13.30 Vi hjerner derud ad

Motionsgymnastik
Alsidig grundtræning, hvor hele kroppen arbejdes igennem. I løbet af timen indgår forskellige former for træningsudstyr. Holdet har til formål – rent fysisk – at skabe større kropsbevidsthed, bedre holdning og gøre kroppen stærkere, mere udholdende, sundere og velformet. Denne form for træning er for alle.

Balance og styrke
Holdet er for alle uanset niveau, der er fokus på træning af balancen og koordinationen, hvor der arbejdes med alle balancesanserne. Holdet har til formål at skabe en bedre stabilitet og holdning, forbedre ens koordinationsevne, udholdenhed samt styrke muskler, led og sener. I timen vil der indgå redskaber som bosu/bold, elastikker, stepbænk o. lign.

Zumba og Motions-Zumba
Zumba er en dansetime med skøn musik med rytmer fra blandt andet salsa, samba og merengue. Timen er fuld af energi. Efter en Zumbatime har du ikke bare fået rørt hele kroppen, men du har samtidig fået et smil på læben. Hvor Zumba er et rent dansehold med høj energi, foregår Motions-Zumba i et lavere tempo og timen afrundes med træning af bl.a. mave og ryg samt udstrækning. Zumba er sjov motion for alle.

Harmoni – træning for krop og sind
Harmoni er en blanding af bevægelse og stræk med fokus på åndedrættet. Alle øvelser laves langsomt med fokus på kropsbevidsthed og kvalitet. Har du KOL, gigt, kræft eller andet, der gør, at du ikke ”kan det, som jeg kunne engang”, så er dette hold noget for dig. Så har du brug for en time, hvor du har mulighed for at give dig selv lidt ro og opmærksomhed, er Harmoni lige noget for dig.

Effektiv Yogalates
Holdet er for alle, har du ryg eller knæ problemer? – Du kan sagtens være med. Holdet er en sammensætning med øvelser fra Effekt, yoga og pilates, med fokus på styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler, med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler). Øvelserne udføres kontrolleret med mange gentagelser, så du får stærke og smidige muskler, samt en bedre kropsholdning og bevægelsesmønster.

Gigthold
Hold med fokus på øvelser, der er gavnlige for folk i alle aldre med gigt.

  • Tilmelding til vores hold sker via vores hjemmeside gennem Flexybox eller på telefon 36 49 18 03. Ved tilmelding reserveres der et klip. Du kan ikke tilmelde dig til flere hold, end du har klip på dit kort. Ved tilmelding til dit hold bliver der automatisk trukket et klip på dit kort, melder du fra i tide, får du automatisk dit klip tilbage

  • Du skal fremmøde senest 15 min. Før holdstart, så vi ved du er kommet. Fremmøder du senere, kan du risikere at din plads er givet til anden side og du skal stadig betale for timen

  • Du kan fremmøde dig på computeren i receptionen eller fremmøde på telefon 36 49 18 03 indtal evt. en besked
  • Afbud til hold skal ske senest en time før holdstart. Dettes kan gøres via Flexybox eller på telefon 36 49 18 03 indtal evt. en besked. Melder du fra senere end en time før holdstart skal du betale for timen

  • Er et hold fyldt op, kan du sætte dig på venteliste. Dette er en chance du tager, og du skal være opmærksom på, at du selv skal sørge for at tage dig af ventelisten inden det fast satte tidspunkt for afbud. Du kan også vælge at blive stående på ventelisten, og møde ind til holdet 15 min. Før holdstart, hvor du vil kunne få en plads, hvis der er nogen som udebliver uden at have meldt fra

  • Kontakter du os pr telefon 36 49 18 03 for enten at til- eller afmelde dig vores hold, kan du altid ligge en besked på telefonsvareren, hvis vi ikke har mulighed for at besvare dit opkald. Husk at oplyse navn, kortnummer og telefonnummer og hvilket hold det drejer sig om
  • Holdet aflyses hvis der er under 6 tilmeldte på holdet

Alba Iris Nielsen
Iris er uddannet fitnessinstruktør, Instruktør i demensvenlig træning samt holdinstruktør i Yoga, Pilates, EFFEKT og Zumba.

Patricia Larsen
Patricia er uddannet Cand. Scient. Sport science. Derudover er hun også uddannet personlig træner, fitnessinstruktør, instruktør i demensvenlig træning samt holdinstruktør i Puls, Styrke og Balance.

Ida Wiese
Ida er uddannet Psykomotorisk terapeut samt kandidat i Humanistisk Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab. Derudover er hun også uddannet Fitnessinstruktør, Mindfulness-instruktør, instruktør i demensvenlig træning samt holdinstruktør i Puls, Styrke og Balance.