Individuelle træningsprogrammer

Hvad er et individuelt træningsprogram?

I Hvidovre Motionscenter er det muligt, at få lagt et personligt træningsprogram. Et personligt træningsprogram tager udgangspunkt i dig og dine behov, hvor der afdækkes muligheder og evt. hvilke hensyn der skal tages. Instruktøren udarbejder herefter et træningsprogram, hvor I i fællesskab gennemgår programmet, hvor instruktøren instruerer dig i alle øvelserne.

Du kommer derefter og træner på egen hånd efter det udleveret træningsprogram. I Motionscenteret er der altid en instruktør til stede, som kan hjælpe og vejlede, hvis du skulle have spørgsmål til dit træningsprogram. Vi anbefaler at der efter senest 4-6 måneder bestilles en ny programlægning, hvor du har mulighed for at snakke med en instruktør om der skal ske justeringer, tilføjes, ændres eller fjernes øvelser fra dit træningsprogram.

Hvad koster et individuelt træningsprogram?

Det koster 75 kr. at få lagt et individuelt træningsprogram af en af vores instruktører.

Hvordan booker man et individuelt træningsprogram?

Booking af et individuelt træningsprogram sker via aftale i receptionen i Motionscenteret eller på telefon 3649 1803 kl. 7.00-14.00 alle hverdage. Gennemgangen af det personlige træningsprogram varer ca. 45 min – 1 time.

Sådan melder du afbud

Skulle du blive forhindret i at møde op, skal du melde afbud på telefonnummer 3649 1803.